Coreea de Nord va oferi vizitatorilor acces la internet mobil, serviciu indisponibil populaţiei. Care sunt costurile şi regulile pentru comunicare

Postat la 22 februarie 2013 53 afişări

Coreea de Nord va oferi vizitatorilor acces la internet de pe telefoane mobile, tablete şi alte dispozitive 3G, relaxând pentru a doua oară în acest an reglementările în domeniul comunicaţiilor, însă populaţia nu va putea folosi serviciile.

Serviciile de internet mobil destinate vizitatorilor vor fi activate în următoarele zile de către operatorul Koryolink, companie deţinută în asociere de Korea Post & Telecommunications Corporation şi grupul egiptean Orascom, potrivit Associated Press, preluată de ABC News.

Koryolink a informat vineri rezidenţii străini din Phenian că va lansa serviciul de internet mobil 3G până la 1 martie cel târziu.

Coreea de Nord a început recent să permită vizitatorilor străini să-şi aducă propriile telefoane mobile în ţară, pe care le pot utiliza cu cartele SIM oferite de Koryolink.

Serviciile de internet mobil nu vor putea fi accesate însă şi de cetăţenii nord-coreeni, care vor putea utiliza alte servicii 3G, inclusiv mesagerie SMS şi MMS, apeluri video şi abonamente la ziarul de stat Rodong Sinmun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreea de Nord,
vizitatori,
internet mobil
/actualitate/coreea-de-nord-va-oferi-vizitatorilor-acces-la-internet-mobil-serviciu-indisponibil-populatiei-care-sunt-costurile-si-regulile-pentru-comunicare-10586439
10586439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.