Continental majorează din nou participarea angajaţilor la profit

Postat la 24 martie 2016 159 afişări

Continental majorează din nou participarea angajaţilor la profit

Concernul Continental majorează din nou participarea la profit a angajaţilor săi pe plan mondial. Pentru anul financiar 2015, compania distribuie o sumă record în valoare de aproximativ 150 de milioane de euro către angajaţii eligibili, se arată în comunicatul Continental.

Baza de calcul pentru sumele distribuite variază în funcţie de ţară, iar suma per angajat în România, se situează la 600 de euro, cu 20% mai mult faţă de anul fiscal 2014.

„Angajaţii noştri sunt cei care transformă Continental într-un angajator foarte atractiv. Ei creează cu succes mobilitatea prezentă şi viitoare. Munca, angajamentul şi realizările lor au contribuit din nou la creşterea sustenabilă a companiei, într-un mediu economic plin de provocări”, a declarat Anica Stoica, directorul de personal Continental România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/continental-majoreaza-din-nou-participarea-angajatilor-la-profit-15144557
15144557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.