Constantin Gâlcă: Dacă vom câştiga, vom face un pas important spre primăvara europeană

Autor: Traian Terzian Postat la 06 noiembrie 2014 24 afişări

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, miercuri, înaintea meciului cu Rio Ave din etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa, că jucătorii săi ar face un pas important spre primăvara europeană dacă vor câştiga acest meci, informează www.prosport.ro.

"Nu sunt favorite înaintea jocului, un meci se câştigă pe teren. Ştim că este un meci important în economia calificării, dar jucăm contra unei echipe bune, o echipă foarte bine organizată. Am văzut meciul pe care l-au jucat contra Benficăi şi cred că nu meritau să piardă. Totuşi, am venit aici să câştigăm pentru că cele trei puncte ne vor permite să facem un pas important către primăvara europeană", a spus Gâlcă, citat de prosport.ro.

Partida Rio Ave - Steaua Bucureşti, din etapa a IV-a a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
GÂLCĂ,
VARELA
/actualitate/constantin-galca-daca-vom-castiga-vom-face-un-pas-important-spre-primavara-europeana-13499191
13499191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.