Constanţa: Adolescent de 15 ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi bătut şi violat o bătrână

Autor: Cătălin Legănel Postat la 15 mai 2015 81 afişări

Un adolescent în vârstă de 15 ani este cercetat de poliţiştii din Constanţa după ce ar fi bătut şi ar fi violat o femeie de 87 de ani din satul Esechioi, el fiind supus şi unei examinări medico-legale pentru a se stabili dacă are discernământ.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii din comuna Ostrov au fost alertaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de o femeie în vârstă de 87 de ani din satul Esechioi, care a reclamat că un bărbat a intrat în locuinţa ei, a bătut-o şi a violat-o.

Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa femeii au constatat că aceasta fusese rănită la încheieturile mâinilor şi la gură şi au transportat-o la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, unde a fost examinată şi i s-a eliberat un certficat care atestă agresiunea suferită.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat autorul agresiunii în scurt timp, acesta fiind un adolescent în vârstă de 15 ani. El a fost examinat medico-legal în vederea stabilirii discernământului, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia dispunând administrarea probelor de constatare tehnico-ştiinţifică cu maximă celeritate pentru a se lua măsuri preventive în scurt timp.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Ostrov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂTRÂNĂ,
VIOL,
ADOLESCENT
/actualitate/constanta-adolescent-de-15-ani-cercetat-de-politisti-dupa-ce-ar-fi-batut-si-violat-o-batrana-14272892
14272892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.