Consiliul Naţional al PNL a validat în unanimitate desemnarea lui Cioloş ca propunere de premier

Postat la 02 noiembrie 2016 44 afişări

Consiliul Naţional al PNL a validat în unanimitate desemnarea lui Cioloş ca propunere de premier

Consiliul Naţional al PNL a validat în unanimitate miercuri desemnarea lui Dacian Cioloş ca propunere de premier a partidului, precum şi preluarea principiilor Platformei 100 în programul de guvernare al formaţiunii.

''Începând de astăzi în afara programului de guvernare am preluat în programele noastre şi Platforma România 100'', a spus secretarul general Ilie Bolojan.

''Din acest moment PNL se prezintă în alegeri cu trei elemente: echipa de candidaţi la nivelul fiecărui judeţ, programul platfomă România 100 şi propunerea de premier, Dacian Cioloş'', a adăugat el, anunţ primit cu aplauze.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi seara, la RRA, că merge la partide pentru a explica principiile şi valorile din Platforma România 100, nu pentru a exprima ''o adeziune politică'', precizarea venind în contextul în care participă la Consiliul Naţional al PNL.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.