O româncă, cel mai tânăr concurent la un important concurs de muzică. La 10 ani, Andreea are şanse mari să câştige locul I

Postat la 02 noiembrie 2016 129 afişări

O româncă, cel mai tânăr concurent la un important concurs de muzică. La 10 ani, Andreea are şanse mari să câştige locul I

Are numai 10 ani, este româncă şi a cucerit publicul şi juriul unui important concurs de muzică din Anglia. Deşi este cel mai mic dintre concurenţi, Andreea Viliman este acum unul dintre favoriţii competiţiei Factor Essex, ajunsă la a şaptea ediţie, care reuneşte 32 de tineri talentaţi din zona de est a Angliei. Andreea este şi singura româncă din competiţie. De fapt este singurul concurent străin din competiţie, restul fiind numai britanici, ne-a declarat mama Andreei, Maria Viliman.

Andreea a participat la preselecţii pe 4 septembrie acest an, a trecut apoi de trei etape, până să ajungă concurent cu drepturi depline, ne-a spus Maria Viliman. Acum patru săptămâni, Andreea a avut primul ei show live, la săptămâna Rock and Roll de la Factor Essex, iar atât juriul, cât şi publicul, au îndrăgit-o pe loc. „Andreea are un suflet de aur”, ne-a spus una dintre fostele sale profesoare, actriţa Elena Harding. „Andreea e tare scumpă, talentată şi muncitoare”, a continuat ea.

În cele două luni care s-au scurs de la începerea competiţiei, Andreea a devenit una dintre principalele favorite, iar înainte de semifinale a primit un Golden Buzz, de la unul dintre juraţi. Asta înseamnă că a trecut în etapa următoare, adică în semifinală, fără să mai aibă nevoie de voturile publicului şi ale juriului.

Cititi mai multe pe www.ziarulromanesc.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.