Consiliul IMM: Calitatea managementului în România s-a îmbunătăţit uşor, dar se menţine sub media UE

Postat la 26 iunie 2017 54 afişări

Managementul practicat în România, comparativ cu managementul care predomină în Uniunea Europeană este inferior, după opinia a aproape 40% dintre respondenţi, arată rezultatele studiului „Starea de sănătate a managementului”, prezentat luni de conducerea Consiliului Naţional al IMM (CNIPMMR).

Consiliul IMM: Calitatea managementului în România s-a îmbunătăţit uşor, dar se menţine sub media UE

Peste 37% dintre respondenţi apreciază că „managementul din România este la fel sau chiar superior managementului practicat în economia ţărilor din Europa Centrală”, procent uşor superior aprecierilor din 2015 (34,5%). De asemenea, „capacitatea managementului naţional autohton de a face faţă crizei, în perioada 2009-2016, este sensibil amplificată”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.