Consilierii PNL, reacţie pentru USR PLUS: Susţinem propunerea de buget iniţiată de Nicuşor Dan

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 aprilie 2021 27 afişări

Consiierii PNL din CGMB anunţă că susţin propunerea de buget iniţiată de Primarul General, Nicuşor Dan, după ce USR PLUS i-a cerut primarului general al Capitalei retragerea proiectului: „Avem aşteptările noastre faţă de ceea ce trebuie făcut dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună”.

Consilierii PNL, reacţie pentru USR PLUS: Susţinem propunerea de buget iniţiată de Nicuşor Dan

„Au fost 6 săptămâni de discuţii. Consilierii generali au fost în permanenţă consultaţi de Primar. 120 de ore de consultări cu oricine a fost interesat, din interior sau din exterior – s-a oferit posibilitatea si cetăţenilor să îşi spună opiniile în dezbaterea publică Avem astăzi la vot propunerea de Buget a Municipiului Bucureşti pentru 2021”, transmite Diana Mardarovici, consilier general PNL în CGMB.

Ea precizează că Partidul Naţional Liberal susţine propunerea de buget iniţiată de Primarul General, Nicuşor Dan.

„Suntem parteneri corecţi ai Primarului general si înţelegem să fim alături de eforturile lui in toate momentele în care are nevoie de sprijin şi de înţelegere. Avem aşteptările noastre faţă de ceea ce trebuie făcut dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună. Facem acest lucru din respect pentru primar şi, mai ales din respect pentru bucureşteni. Ştim ca ei doresc să ne apucăm de treabă pentru Bucureşti”, conchide Mardarovici.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut Nicuşor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
buget,
capitală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.