Conducerea interimară a Camerei de Comerţ: Toţi preşedinţii Camerei au dorit ONRC, nu doar Vlasov

Postat la 21 martie 2014 38 afişări

Revenirea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ şi Industrie a României ar fi o îndreptare a greşelii din 2002, când instituţia a trecut la Ministerul Justiţiei, şi toţi preşedinţii Camerei de Comerţ, nu doar Mihail Vlasov, au dorit acest lucru, potrivit conducerii interimare a CCIR.

Conducerea interimară a Camerei de Comerţ: Toţi preşedinţii Camerei au dorit ONRC, nu doar Vlasov

 "Nu numai preşedintele Vlasov a dorit revenirea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ, toţi preşedinţii au dorit, în condiţiile în care s-a uitat că Registrul Comerţului a fost înfiinţat de camerele de comerţ, la nivelul anilor '90. În anul 2002, după 12 ani, a venit o decizie prin care Registrul a trecut la Ministerul Justiţiei", a declarat vineri Mihai Daraban, preşedinte interimar al CCIR.

El a arătat că nu patrimoniul ONRC este miza, ci baza de date pe care o are instituţia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-interimara-a-camerei-de-comert-toti-presedintii-camerei-au-dorit-onrc-nu-doar-vlasov-12307647
12307647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.