LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Concedieri masive la Deutsche Telekom. 6.000 de angajaţi îşi fac bagajele de plecare

Autor: Vlad Popescu Postat la 02 decembrie 2013 369 afişări

Concedieri masive la Deutsche Telekom. 6.000 de angajaţi îşi fac bagajele de plecare

T-Systems are aproximativ 29.000 de angajaţi în Germania şi se ocupă de operaţiunile IT ale clienţilor mari ai grupului, precum grupul petrolier Royal Dutch Shell.

Divizia evoluează într-un sector caracterizat de o concurenţă dură şi vrea să-şi focuseze afacerile mai mult pe operaţiuni digitale, precum servicii cloud, notează Handelsblatt.

Contactat de Wall Street Journal, un purtător de cuvânt al Deutsche Telekom a confirmat că grupul a planificat măsuri de restructurare la divizia T-Systems, dar a refuzat să precizeze numărul de angajaţi afectaţi.

El a adăugat că măsurile vor fi discutate la întâlnirea consiliului de supraveghere al Deutsche Telekom din 12 decembrie şi la şedinţa board-ului T-Systems din ianuarie.

Potrivit Handelsblatt, sidicatele sunt îngrijorate că Deutsche Telekom va efectua disponibilizări pentru prima dată în istoria grupului.

Grupul german avea la finele anului trecut aproximativ 230.000 de angajaţi la nivel global.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/concedieri-masive-la-deutsche-telekom-6-000-de-angajati-isi-fac-bagajele-de-plecare-11735562
11735562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.