Comuna din România cu toate drumurile asfaltate, pistă de biciclete si internet wireless gratuit

Postat la 09 martie 2016 800 afişări

Comuna din România cu toate drumurile asfaltate, pistă de biciclete si internet wireless gratuit

Străzi asfaltate, apă, iluminat public gratuit, camere de supraveghere stradale chiar şi internet wirless. Nu vorbim de Capitală sau de vreun municipiu mare, ci de o comună din judeţul Alba. Peste 15 milioane de euro din bani europeni au fost investiţi aici pentru ca locuitorii să beneficieze de cele mai bune condiţii, informează Digi 24

Comuna Ciugud este o localitate cu peste 2500 de locuitori în toate cele şase sate pe care le are în componenţă, iar pe lângă drumurile asfaltate comuna are un sistem de iluminat stradal, care se face cu ajutorul unei microcentrale ecologice amplasată pe un deal, unde vântul suflă cu intensitate.

„Cu toate că trăim la ţară, avem toate condiţiile, poate chiar mai bune decât la oraş. Avem iluminat public gratuit, avem televiziune prin calblu, internet, gaze, apă. Beneficiem de toate condiţiile. Străzile sunt asfaltate, chiar şi cele de ţară”, spune o localnică.

Citiţi continuarea pe www.digi24.ro 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comuna-din-romania-cu-toate-drumurile-asfaltate-pista-de-biciclete-si-internet-wireless-gratuit-15101382
15101382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.