Compania Secom estimează afaceri de 12 milioane de euro în 2014

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 noiembrie 2014 46 afişări

Compania Secom, cu activităţi legate de importul şi comercializarea de suplimente alimentare, estimează până la finalul anului afaceri de 12 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul 2013. Creşterea a fost susţinută de portofoliul de peste 200 de produse şi de strategia de business pe care a adoptat-o compania.

În primele zece luni ale anului, Secom a investit 1,7 milioane de euro în promovare, extinderea reţelei de retail, dezvoltarea portofoliului şi programe pentru angajaţi. De la începutul anului, compania a deschis patru noi magazine de prezentare şi vânzare, în Bucureşti, Iaşi şi Ploieşti, în urma unei investiţii totale de 160.000 de euro. Secom a ajuns în prezent la şase unităţi.

Compania are în prezent 107 angajaţi, faţă de 77, la finalul lunii decembrie 2013.

“Dorim să ne consolidăm reţeaua proprie de retail, astfel încât să avem câte un magazin în fiecare oraş reprezentativ din România”, afirmă Andrei Costea, managing partner al Secom.

Importatorul de produse naturiste Secom este deţinut în totalitate de familia Costea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
secom,
rezultate
/actualitate/compania-secom-estimeaza-afaceri-de-12-milioane-de-euro-in-2014-13546898
13546898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.