Compania low-cost de care puţini au auzit şi care operează zboruri ieftine de pe aeroportul Otopeni

Autor: Ioana Matei Postat la 05 septembrie 2019 1127 afişări

Compania low-cost de care puţini au auzit şi care operează zboruri ieftine de pe aeroportul Otopeni

Operatorul aerian low-cost Laudamotion, deţinut de Ryanair, a început să opereze zboruri de pe aeroportul Otopeni din vara anului trecut. În prezent, compania efectuează zboruri către 12 destinaţii europene de pe aeroportul Otopeni -  către Austria, Belgia, Cipru, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Iordania  România, dar şi în ţară,către Timişoara, potrivit informaţiilor comunicate pe site-ul companiei.

În ceea ce priveşte costurile legate de zborurile operate de această companie, Laudamotion, preţurile sunt similare celorlalţi operatori low-cost din România: pentru un zbor efectuat spre destinaţia Viena, pe 5 octombrie, preţul porneşte de la 24,42 de euro, iar preţul călătoriei de întoarcere, o săptămână mai târziu (12 octombrie), porneşte de la 19,99 de euro.

Preţul pentru un zbor spre Timişoara, pe data de 27 octombrie, porneşte de la 24,98 de euro, iar preţul unui zbor de întoarcere, pe data de 2 noiembrie, porneşte de la 9,99 de euro. Potrivit informaţiilor comunicate anterior Mediafax, Ryanair a achiziţionat 24,9% din acţiunile companiei aeriene LaudaMotion, deţinută de fostul pilot de Formula 1 Niki Lauda, aceasta fiind o parte a unui parteneriat între cele două companii ce priveşte dezvoltarea firmei austriece.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.