Compania elveţiană Ringier a cumpărat eJobs.ro

Postat la 30 martie 2012 27 afişări

Compania elveţiană Ringier, unul dintre cele mai importante grupuri de media din România, a cumpărat un pachet de 70% din acţiunile Ejobs Group, firmă care operează portalul de joburi eJobs, potrivit unui anunţ făcut vineri de grupul de presă.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, potrivit Ziarul Financiar. Pachetul de 70% cuprinde majoritatea acţiunilor deţinute de către cei doi fondatori locali ai eJobs, Liviu Dumitraşcu şi Daniel Tătar, precum şi întregul pachet de acţiuni deţinute de către un investitor financiar, se arată în anunţul făcut de Ringier. După finalizarea tranzacţiei, cei doi fondatori locali vor rămâne în companie în calitate de acţionari minoritari şi vor face parte din top managementul businessului eJobs.ro, precizează compania. eJobs.ro este cel mai accesat portal de joburi din România, cu 1,7 milioane de vizitatori unici pe lună, conform datelor disponibile la începutul anului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
ringier,
ejobs.ro,
achizitii
/actualitate/compania-elvetiana-ringier-a-cumparat-ejobs-ro-9456032
9456032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.