Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută din Bucureşti către Spania. Biletele au fost puse deja în vânzare

Postat la 08 ianuarie 2019 139 afişări

Compania aeriană Wizz Air lansează o nouă rută, începând din data de 23 aprilie 2019, între Bucureşti şi Santander, anunţă compania, într-un comunicat.

Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută din Bucureşti către Spania. Biletele au fost puse deja în vânzare

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marţi şi sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare.

 

Această nouă destinaţie spre Spania din Bucureşti devine cea de-a noua, după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife şi Zaragoza. Oraşul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinaţie din Capitală şi a 145-a din reţeaua Wizz Air.

 

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale către şi dinspre Bucureşti, ceea ce reprezintă o creştere de 14,1% de la an la an. În întreaga ţară, operaţiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.