Colegiul Medicilor Veterinari Cluj: Prefectul Vuşcan să se abţină de la declaraţii publice

Postat la 25 februarie 2013 20 afişări

Preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari Cluj, Adrian Oros, i-a cerut, duminică, prefectului Gheorghe Ioan Vuşcan, să se abţină de la declaraţii publice în care pune sub semnul întrebării "profesionalismul" medicilor veterinari din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari Cluj semnat de Adrian Oros şi transmis duminică seară, în cazul cărnii aruncate în zona Tarniţa, "serviciile veterinare din Cluj au acţionat prompt, transparent şi cu profesionalism, urmând procedurile legale".

"Mă văd nevoit să îl invit pe domnul prefect Gheorghe Ioan Vuşcan să se abţină în a mai face declaraţii publice, în care pune sub semnul întrebării profesionalismul şi buna credinţă a medicilor veterinari din judeţul Cluj. În situaţia privind carnea abandonată în zona Tarniţa, serviciile veterinare din Cluj au acţionat prompt, transparent şi cu profesionalism, urmând procedurile legale, informând atât Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, cât şi Prefectura Cluj", a arătat Oros în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/colegiul-medicilor-veterinari-cluj-prefectul-vuscan-sa-se-abtina-de-la-declaratii-publice-10598000
10598000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.