COD PORTOCALIU de ploi în Constanţa, Tulcea şi Vrancea

Postat la 27 mai 2014 42 afişări

Zone din judeţele Constanţa, Tulcea şi Vrancea sunt sub avertizare de cod portocaliu de ploi în următoarea oră, cantităţile de precipitaţii urmând să depăşească 40 l/mp, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

COD PORTOCALIU de ploi în Constanţa, Tulcea şi Vrancea

 În judeţul Constanţa, este vizat de avertizare arealul delimitat de localităţile Tîrguşor, Cogealac, Mihai Viteazu, Vulturu, Crucea, Pantelimon (inclusiv Cheia, Grădina), iar în Tulcea - arealul delimitat de localităţile Beidaud, Ceamurlia de Jos, Stejaru, Casimcea.

În aceste zone se vor semnala cantitaţi de precipitatii ce vor depăşi izolat 35 - 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-de-ploi-in-constanta-tulcea-si-vrancea-12654183
12654183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.