COD PORTOCALIU de inundaţii pe patru râuri din Dolj, Teleorman şi Giurgiu

Postat la 07 martie 2014 27 afişări

Hidrologii au prelungit, până vineri seara, codul portocaliu de inundaţii pe râurile Desnăţui şi Raznic, din judeţul Dolj, şi au instituit aceeaşi avertizare pentru râurile Teleorman şi Neajlov.

COD PORTOCALIU de inundaţii pe patru râuri din Dolj, Teleorman şi Giurgiu

 Potrivit avertizării emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, codul portocaliu de inundaţii a fost prelungit, până sâmbătă la ora 18.00, pe râurile Desnăţui (judeţul Dolj) şi Raznic (afluent al Jiului - judeţul Dolj).

De asemenea, o avertizare cod portocaliu a fost emisă pentru râul Teleorman, pe sectorul aval Tătărăşti - Olteni (judeţul Teleorman), care a intrat în vigoare vineri, de la ora 10.00, precum şi pentru râul Neajlov, sectorul Vadu Lat-Călugăreni (judeţul Giurgiu), care va fi valabilă de vineri, ora 12.00, până sâmbătă, la ora 18.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-de-inundatii-pe-patru-rauri-din-dolj-teleorman-si-giurgiu-12215797
12215797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.