COD PORTOCALIU de inundaţii în Timiş, până luni seară

Autor: Laura Mitran Postat la 03 august 2014 32 afişări

Râurile Bârzava şi Moraviţa rămân, pe cursul inferior, în judeţul Timiş, sub avertizare hidrologică, de cod portocaliu, până luni, la ora 16.00, potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor.

Bârzava şi Moraviţa (Timiş), dar şi râul Caraş (Caraş-Severin) au fost, de vineri, sub cod roşu de inundaţii.

Cursul inferior al Bârzavei şi cel al Moraviţei sunt sub cod portocaliu până luni, la ora 16.00.

Totodată, până luni, la ora 16.00, sunt sub cod galben de inundaţii râurile din bazinele hidrografice: Moraviţa - bazin superior, Bârzava - bazin superior şi mijlociu şi Caraş.

Izolat, cu probabilitate mai redusă, de duminică, la ora 16.00, până luni dimineaţă, la 6.00, se mai pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi în alte bazine hidrografice mici din judeţele Caraş Severin şi Timiş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INUNDAŢII,
TIMIŞ,
/actualitate/cod-portocaliu-de-inundatii-in-timis-pana-luni-seara-13027255
13027255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.