COD GALBEN de ploaie şi grindină în Capitală şi în judeţul Ilfov

Autor: Otilia Ciocan Postat la 17 mai 2015 38 afişări

Meteorologii au emis un cod galben de ploaie şi grindină în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, atenţionarea fiind valabilă duminică seara, între orele 20.30 şi 21.30, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni. Aversele vor atinge la 15 - 20 de litri pe metrul pătrat, fiind însoţite de intensificări ale vântului.

În Capitală, mai multe străzi au fost inundate din cauza ploii torenţiale.

Mai mult, în anumite zone maşinile s-au oprit, pe avarii, pentru că nu au mai putut continua să circule din cauza grindinei.

De asemenea, meteorologii au emis şi un cod galben, valabil în acelaşi interval orar, pentru nord-vestul judeţului Constanţa, pentru sudul judeţului Tulcea. Potrivit ANM, se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie şi grindină de mici dimensiuni.

Un alt cod valabil până duminică la 21.20 a fost emis pentru centrul şi sudul judeţului Ialomiţa şi nordul judeţului Călăraşi.

Meteorologii spun că se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni, averse ce vor atinge 20 - 25 de litri pe metrul pătrat şi intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COD GALBEN,
PLOAIE,
/actualitate/cod-galben-de-ploaie-si-grindina-in-capitala-si-in-judetul-ilfov-14282683
14282683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.