Cod galben de ninsori si vant. Ce judete sunt afectate

Postat la 22 ianuarie 2011 9 afişări

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ninsori si vijelii valabila in Bucuresti si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii, unde de sambata, ora 12.00 si pana duminica, ora 23.00, va ninge abundent, iar vantul va avea intesificari, viscolind temporar ninsoarea.

"In intervalul 22 ianuarie, ora 12.00 - 23 ianuarie, ora 23.00 va ninge in cea mai mare parte a tarii, pe arii mai extinse si local mai abundent in regiunile din jumatatea de sud, iar in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vantul va avea intensificari, viscolind temporar ninsoarea", se arata in atentionarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Meteorologii mentioneaza ca in zona litoralului vor fi si precipitatii sub forma de ploaie sau lapovita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
ninsori,
avertizare,
cod galben
/actualitate/cod-galben-de-ninsori-si-vant-ce-judete-sunt-afectate-7910657
7910657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.