COD GALBEN DE NINSORI: DN2, închis. Ce alte drumuri naţionale sunt închise sau cu restricţii. Cum se circulă şi care e situaţia în ţară

Postat la 03 februarie 2012 15 afişări

Traficul rutier este întrerupt, vineri dimineaţă, pe patru drumuri naţionale, iar pe alte două sunt restricţii pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, din cauza zăpezii şi a viscolului, în timp ce pe A1 şi pe A2 se circulă cu dificultate.

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia este întreruptă, din cauza zăpezii şi viscolului, pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila, DN2C Costeşti - Slobozia, DN 24D Bârlad - Galaţi şi DN23B Măicăneşti - Ciorăşti, în judeţul Vrancea.

Pe DN2(E85) Urziceni - Buzău a fost instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Pe tronsonul Bucureşti - Urziceni se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone există şi pe DN2B Buzău - Brăila.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ninsoare,
DN2,
restricţii,
închise
/actualitate/cod-galben-de-ninsori-dn2-inchis-ce-alte-drumuri-nationale-sunt-inchise-sau-cu-restrictii-cum-se-circula-si-care-e-situatia-in-tara-9202444
9202444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.