Cocor, un butoi de pulbere: Principalii actionari au votat premierea comitetului director cu 430.000 de euro

Postat la 09 decembrie 2010 71 afişări

Cei trei membri ai comitetului director al companiei Cocor, care detine centrul comercial cu acelasi nume din Bucuresti, au fost premiati cu circa 430.000 de euro, in urma unei hotarari a AGA motivate prin faptul ca investitia in modernizarea magazinului Cocor a fost de 24,5 mil. euro plus TVA, fata de suma bugetata, de 28,8 mil. euro plus TVA.

Decizia a fost aprobata de principalii actionari ai Cocor - fondul de investitii Broadhurst si persoanele fizice Daniel Stoica si Liviu Ursan - care detin impreuna, direct si indirect, 51% din actiunile companiei. Principalul actionar minoritar al Cocor, Aurel Besliu, care controleaza in nume propriu si prin intermediul firmei Turnover ABC peste 16% din companie, s-a opus insa acestei decizii, spunand ca in cadrul AGA nu s-a prezentat niciun material din care sa rezulte in ce masura activitatea comitetului de directie a contribuit la realizarea acestei economii.

Cei trei membri ai comitetului director care au fost premiati sunt firmele Staar Rating, detinuta de Dan Barbulescu, Quality Concept Management, detinuta de Cristian Procopie, si Popescu Management, controlata de Florea Popescu, care au fost sustinute in Consiliul de Administratie de cei trei actionari principali.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Cocor,
magazin,
mall,
actionari,
prime,
investitie,
conflict
/actualitate/cocor-un-butoi-de-pulbere-principalii-actionari-au-votat-premierea-comitetului-director-cu-430-000-de-euro-7795544
7795544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.