CNA sesizează Colegiul psihologilor întrucât Aliodor Manolea a vorbit despre "pacientul" Băsescu

Postat la 13 ianuarie 2014 137 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de luni, să sesizeze Colegiul psihologilor în legătură cu afirmaţiile făcute de psihologul Aliodor Manolea despre Traian Băsescu şi care au fost difuzate în reluare, pe 3 decembrie, în emisiunea "Sinteza zilei".

CNA sesizează Colegiul psihologilor întrucât Aliodor Manolea a vorbit despre "pacientul" Băsescu

 Potrivit CNA, în emisiunea "Sinteza zilei" din 3 decebrie 2013 au fost difuzate în reluare pasaje din interviul pe care Victor Ciutacu i l-a luat lui Aliodor Manolea în iulie 2012 şi care a fost difuzat tot la Antena 3. În acest interviu, Aliodor Manolea era prezentat drept parapsihologul lui Traian Băsescu şi vorbea despre relaţia pe care a avut-o cu Traian Băsescu în timpul campaniei electorale.

Pe de altă parte, în ediţiile din 3 şi 4 decembrie ale emisiunii "Sinteza zilei", moderatorul Mihai Gâdea şi invitatul Mugur Ciuvică s-au referit la Aliodor Manolea folosind cuvântul "vrăjitor".

Ulterior, Aliodor Manolea a sesizat CNA, fiind nemulţumit că a fost asociat cu termenul "vrăjitor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cna-sesizeaza-colegiul-psihologilor-intrucat-aliodor-manolea-a-vorbit-despre-pacientul-basescu-11892726
11892726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.