Clujul a atras 32.000 de oameni la un festivalul de muzică electronică şi sporturi de stradă

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iulie 2013 75 afişări

O scenografie de skate, bmx şi role a fost construită weekend-ul trecut pe domeniul unui castel vechi de şase secole – Castelul Banffy de lângă Cluj-Napoca. Acolo s-a ţinut cel mai mare festival de muzică electronica din ţară, Electric Castle. Pe cele patru scene – două în aer liber şi două acoperite – au urcat peste 80 de artişti.

Clujul a atras 32.000 de oameni la un festivalul de muzică electronică şi sporturi de stradă

Debutul festivalului a coincis cu Ziua Internaţională a Skateboarding-ului (Go Skateboarding Day, 21 iunie), prin urmare, iubitorii de sporturi extreme au avut ocazia să participe, în cadrul celor trei zile de festival, la concursuri dedicate acestora.

Skatepark-ul a fost adus de la Bucureşti de festivalul Street Heroes - festivalul de artă urbană susţinut de Burn Energy – şi a fost una dintre atracţiile principale ale festivalului, peste 60 de sportivi

Cum s-a lăsat noaptea, pe scenele Electric Castle au venit formaţii precum Morcheeba, Pendullum (DJ Set), Feed Me (DJ Set), James Zabiela, Dope D.O.D, Telepopmusik, Dub Pistols, Wankelmut, Stanton Warriors, dar şi CTC, Şuie Paparude, ROA, Gojira şi Planet H, Silent Strike, the Model şi mulţi alţii.

A fost nevoie de trei camioane care să aducă rampele şi materiale pentru suprafaţa plată construită pe iarbă. Acelaşi decor va pleca în august şi pe litoral, iar apoi se va întoarce la Bucureşti la finalul verii pentru festivalul mai consacrat din capitală.

Ajuns la al patrulea an de existenţă, Street Heroes – fueled by burn este sigurul festival românesc dedicat exclusiv promovării culturii urbane şi a sporturilor extreme. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
festival,
muzica,
atragere,
oameni,
castel,
cluj napoca,
weekend
/actualitate/clujul-a-atras-32-000-de-oameni-la-un-festivalul-de-muzica-electronica-si-sporturi-de-strada-11068527
11068527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.