Clotilde Armand îi contrazice pe liberali: Proiectul de buget este perfect legal şi poate fi aprobat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 aprilie 2021 82 afişări

Proiectul de buget pe anul 2021 este perfect legal şi poate fi aprobat, este reacţia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce consilierii liberali au transmis că nu vor vota proiectul pentru că este ilegal.

Clotilde Armand îi contrazice pe liberali: Proiectul de buget este perfect legal şi poate fi aprobat

„Instituţia Prefectului şi ANFP au tranşat situaţia bugetului astăzi. Astfel, bugetul Sectorului 1 este legal şi poate fi aprobat iar hotărârea de reorganizare a Primăriei Sectorului 1 produce efecte doar pentru viitor. În aceste condiţii, proiectul de buget pe anul 2021 este perfect legal şi poate fi aprobat”, transmite Clotilde rmand.

Ea face un apel la consilierii locali să voteze bugetul pentru a putea demara proiectele de investiţii.

„Acest punct de vedere al Prefecturii Bucureşti risipeşte orice îndoială asupra legalităţii proiectului de buget pe care l-am propus Consiliului Local. Aşa cum am spus şi noi, hotărârea instanţei de suspendare a Hotărârii Consiliului Local privind reorganizarea mai multor structuri din cadrul Primăriei produce efecte doar de la data pronunţării şi numai pentru viitor”, adaugă Armand.

Reacţia primarului sectorului 1 vine după ce liberalii au anunţat că nu votează bugetul pentru că este ilegal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
buget,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.