Ciucă: PPE trebuie să rămână cea mai mare forţă politică din Uniunea Europeană

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 februarie 2024 21 afişări

Partidul Popular European trebuie să rămână cea mai mare forţă politică din Uniunea Europeană şi după alegerile din iunie, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Alberto Núñez Feijóo, preşedintele Partidului Popular din Spania.

Ciucă: PPE trebuie să rămână cea mai mare forţă politică din Uniunea Europeană

„Partidul Popular European trebuie să rămână cea mai mare forţă politică din Uniunea Europeană şi după alegerile din iunie. Aceasta a fost concluzia întâlnirii pe care am avut-o cu Alberto Núñez Feijóo, preşedintele Partidului Popular din Spania. Este în interesul democraţiei să prezentăm alegătorilor din ţările noastre avantajele pe care UE le aduce fiecăruia. Atât România, cât şi Spania beneficiază de fonduri de la Bruxelles, care dezvoltă regiuni şi comunităţi, recuperând decalaje economice”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El menţionează că i-a propus preşedintelui Partidului Popular din Spania să discute cu reprezentanţii comunităţii româneşti despre intenţiile lor de implicare în viaţa politică, economică şi socială.

„De asemenea, l-am rugat ca partidul său să sprijine demersul guvernamental pentru acordarea dublei cetăţenii pentru români şi să îndrepte regimul de taxare la care este supusă Biserica Ortodoxă. I-am urat ca, în alegerile europarlamentare, partidul său să îşi păstreze primul loc obţinut în scrutinul parlamentar de anul trecut. Mai multe detalii despre strategia popularilor europeni pentru alegerile din iunie vom discuta la congresul PPE, pe care PNL va avea onoarea să îl găzduiască pe 6-7 martie, la Bucureşti”, încheie Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
feijoo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.