City Mall nu a atras investitori nici la a doua licitatie, la pretul de 29,5 milioane de euro

Postat la 18 aprilie 2011 9 afişări

City Mall, aflat in faliment, nu a atras investitori nici la a doua licitatie programata pentru 20 aprilie, astfel ca lichidatorul judiciar, Casa de Insolventa Transilvania (CITR), va discuta cu creditorii alte modalitati de valorificare a activului, inclusiv pastrarea acestuia in contul creantelor.

Surse din piata imobiliara au declarat agentiei MEDIAFAX ca nici pentru a doua licitatie nu a fost cumparat caietul de sarcini. Investitorii interesati aveau ca termen limita pentru depunerea documentatiei de licitatie data de 18 aprilie.

Pretul de vanzare a City Mall la a doua licitatie a fost stabilit la 29,5 milioane de euro, fata de 33 milioane de euro cat voiau sa obtina lichidatorii centrului comercial la prima licitatie, din 31 martie, de care insa nu a fost interesat niciun investitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
City Mall,
investitori,
mall
/actualitate/city-mall-nu-a-atras-investitori-nici-la-a-doua-licitatie-la-pretul-de-29-5-milioane-de-euro-8167500
8167500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.