Cîţu cere oprirea dezbaterilor pe certificatul verde- în forma actuală ar fi discriminatorie - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 noiembrie 2021 373 afişări

Florin Cîţu a cerut în sedinţa PNL oprirea dezbaterilor pentru proiectul de lege cu certificatul verde, la Cameră, în comisii, pentru că prevederea prin care statul plăteşte testarea angajaţilor de la stat este discriminatorie fata de angajaţii de la privat care trebuie sa plăteasca testarea.

Cîţu cere oprirea dezbaterilor pe certificatul verde- în forma actuală ar fi discriminatorie - surse

„Florin (Cîţu-n.r.) a anunţat că se opresc dezbaterile pentru proiectul de lege cu certificatul verde, la Cameră (Camera Deputaţilor - n.r.), în comisii, deocamdată, întrucât prevederea prin care statul plăteşte testarea angajaţilor de la stat este discriminatorie fata de angajaţii de la privat care trebuie să plăteasca testarea”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL.

Potrivit surselor citate, liderul PNL a spus că nu este de acord cu acesta prevedere.

La sfârşitul lunii octombrie, proiectul de lege privind certificatul verde a fost respins în Senatul. Deşi au fost 48 voturi „pentru” şi 46 „împotrivă” în sală, după numărarea voturilor exprimate online, s-a constatat că mai lipsesc două voturi „pentru”. Erau necesare 69 de voturi pentru ca legea să treacă. Astfel, legea a fost respinsă pentru că este o lege organică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
certificat verde,
covid 19

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.