Citeşte în noul număr Business Magazin din 11 martie 2019 - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 08 martie 2019 79 afişări

„CEO impostor“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 11 martie 2019.

COVER STORY: CEO impostor

 

Are o poziţie de conducere, dar simte că nu merită să fie acolo. Crede că există alţi colegi la fel de buni şi care nu au ajuns atât de sus. De aceea, munceşte mult pentru ca tot ce face să iasă şi să pară perfect. Se izolează, are stări depresive şi renunţă la hobby-uri pentru a avea rezultate la serviciu. Crede despre el că este un şarlatan şi, în sinea lui, abia aşteaptă să fie deconspirat pentru a scăpa de această povară. Aşa s-ar descrie, pe scurt, profilul CEO-ului care suferă de sindromul impostorului, o afecţiune de care suferă 7 din 10 persoane la un moment dat pe parcursul carierei.

 

 


IMOBILIARE: Verdeaţa din poze

 

 


TEHNOLOGIE: De la marketing, în lumea criptomonedelor


STRATEGIE: Reţetă nouă pentru afaceri vechi

 

 


SPECIAL: Conspiraţia zahărului

 

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.