Citeşte în noul număr Business Magazin din 11 februarie 2019 - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 08 februarie 2019 80 afişări

„Topul celor mai mari salarii din economie“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 11 februarie 2019.

COVER STORY: Topul celor mai mari salarii din economie

 

Au cele mai mari facturi de salarii din economie, iar bugetele lor de personal reprezintă 10% din suma tuturor salariilor plătite în România. Împreună, au aproape 500.000 de angajaţi şi le oferă acestora, în medie, un salariu de 3.850 de lei net pe lună, cu 45% mai mult decât salariul mediu de la nivelul întregii economii. Cine sunt angajatorii care oferă cele mai mari salarii?

 


REACŢII: Prima lună cu ordonanţa 114 pe masă

 

 


STRATEGIE: Cum ia naştere un fond de investiţii


IDEI DE AFACERI: Drumul de la blog la business

 

 


VIAŢĂ DE EXPAT: Un cercetător pe nume Dan Diojdescu

 

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.