Circulatie in conditii de iarna pe DN 1 si DN 1A, in zona de munte

Postat la 15 aprilie 2011 17 afişări

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna, joi seara, pe drumul national 1, in zona Vaii Prahovei ,si pe DN 1 A, in zona localitatii prahovene Cheia, opt utilaje ale sectiei Drumuri Nationale Prahova actionand pentru deszapezire.

Potrivit sefului sectiei Drumuri Nationale Prahova, Valerian Manta, circulatia se desfasoara in conditii de iarna, joi seara, pe drumul national 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei si pe drumul national 1 A, in zona localitatii prahovene Cheia, precum si la granita dintre judetele Prahova si Brasov, zone in care ninge de mai multe ore. Cinci utilaje de deszapezire actioneaza pe Valea Prahovei pe DN 1 si alte trei utilaje de deszapezire se afla in zona de munte a DN 1 A, curatand zapada si imprastiind materiale antiderapante.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
trafic,
iarna,
zapada,
circulatie,
drumuri
/actualitate/circulatie-in-conditii-de-iarna-pe-dn-1-si-dn-1a-in-zona-de-munte-8158533
8158533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.