Circulaţia tramvaielor liniei 41, blocată în urma unui accident în Pasajul Lujerului din Capitală

Autor: Andrei Dumitrescu, Livia Ispas Postat la 28 noiembrie 2014 66 afişări

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, vineri, în ambele sensuri, după ce în Pasajul Lujerului a avut loc o tamponare între două maşini, iar una dintre acestea a ajuns pe linie, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Andrei Codău, în urma accidentului, un bărbat aflat într-unul dintre cele două autoturisme a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată mai întâi pe sensul de mers dinspre Lujerului spre Bulevardul Timişoara, apoi şi pe celălalt sens. De asemenea, este blocată şi banda de circulaţie spre Bulevardul Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că circulaţia tramvaielor este blocată de la ora 07.55, din cauză că una dintre maşinile implicate în accident s-a răsturnat pe linie, pe sensul de mers spre Ghencea.

Brânduşa Raeceanu a precizat că, pentru preluarea călătorilor, a fost introdusă linia navetă de autobuze 641, care va rămâne în circulaţie până când traficul pe linia de tramvai va fi deblocat.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce condiţiile s-a produs accidentului şi care dintre cei doi şoferi este vinovat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
BLOCAJ,
LUJERULUI
/actualitate/circulatia-tramvaielor-liniei-41-blocata-in-urma-unui-accident-in-pasajul-lujerului-din-capitala-13663436
13663436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.