Ioan Rus: Au fost optzeci şi ceva de voturi pentru excluderile din partid, eu am votat pentru

Postat la 27 noiembrie 2014 114 afişări

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a declarat, joi, după şedinţa PSD în care s-a decis excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, că au fost optzeci şi ceva de voturi în favoarea acestor excluderi, şi că el, personal, a votat ”pentru”.

Ioan Rus: Au fost optzeci şi ceva de voturi pentru excluderile din partid, eu am votat pentru

”Au fost, cred, două voturi împotrivă şi o abţinere sau două abţineri şi optzeci şi ceva de voturi pentru”, a spus Ioan Rus, precizând că s-a discutat activitatea tuturor liderilor.

Întrebat care a fost opţiunea sa, Ioan Rus a spus: ”Am votat pentru”.

Despre congresul partidului, Rus a menţionat că ”decizia fost să se organizeze un Consiliu Naţional după luna ianuarie, în care se vor stabili şi direcţii de acţiune ale partidului, care se vor valida într-un congres, după acest Consiliu”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, conform unor surse social-democrate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioan rus,
voturi,
partid,
votare,
psd,
dan sova
/actualitate/ioan-rus-au-fost-optzeci-si-ceva-de-voturi-pentru-excluderile-din-partid-eu-am-votat-pentru-13659232
13659232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.