Circulaţia rutieră pe DN1, de la Braşov spre Bucureşti, deviată pe DN1A din cauza aglomeraţiei

Postat la 05 ianuarie 2013 11 afişări

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1, de la Braşov către Bucureşti, a fost deviată, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomeraţiei din zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, şoferii care se îndreaptă dinspre Braşov spre Capitală fiind direcţionaţi pe DN 1 A Braşov - Săcele - Cheia - Ploieşti.

Traficul rutier pe DN 1 Braşov - Ploieşti a fost deviat, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomeraţiei din zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, anunţă Poliţia Prahova.

Astfel, şoferii care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti şi Bucureşti sunt redirecţionaţi pe drumul naţional 1 A, care leagă Braşovul de Ploieşti pe ruta Săcele - Cheia - Vălenii de Munte. Acest drum este circulat în special de către autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN 1 pe Valea Prahovei în weekend şi pe timp de zi, în cursul săptămânii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DN1,
DN1A,
Braşov
/actualitate/circulatia-rutiera-pe-dn1-de-la-brasov-spre-bucuresti-deviata-pe-dn1a-din-cauza-aglomeratiei-10430815
10430815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.