Cioloş, întrebat de exploatarea aurului de la Roşia Montană: Nu e asta prioritatea noastră

Postat la 04 noiembrie 2016 147 afişări

Cioloş, întrebat de exploatarea aurului de la Roşia Montană: Nu e asta prioritatea noastră

Premierul Dacian Cioloş a spus, vineri, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări, că exploatarea aurului de la Roşia Montană nu este o prioritate a Guvernului, care se axează acum pe adunarea resurselor şi valorificarea lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, despre exploatarea aurului de la Roşia Montană, premierul a răspuns: "Nu e asta prioritatea noastră acum. Prioritatea noastră e să luăm ceea ce se poate face acum, să punem împreună resursele respective şi să le putem valorifica”.

Roşia Montană a fost inclusă pe lista indicativă a UNESCO, potrivit unui document adoptat miercuri la Paris de către plenul Comitetului Patrimoniului Mondial.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.