Ciolacu: România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 august 2021 80 afişări

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Florin Cîţu nu îi vede, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce premierul a spus că mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net: „Si ceilalţi 99%?!”

Ciolacu: România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede

„În România Reală, cea pe care premierul Cîţu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că 31,2 % români trăiesc la limita sărăciei, 90% dintre angajaţi câştigă sub 1.000 de euro/ pe lună, 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună, 940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună, 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocaţie care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie! România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor anunţă că PSD va propune în Parlament un pachet de măsuri pentru compensarea efectelor inflaţiei.

„Tocmai pentru aceşti 99% dintre români, #PSD va veni în Parlament cu un pachet de #măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflaţiei, creşterea reală a veniturilor populaţiei şi dezvoltarea mediului economic românesc”, conchide Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu a spus, referindu-se la situaţia economiei, că „mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.