Ciolacu îl ironizează pe Cîţu, după ce a greşit judeţul în care se află localitatea Bilieşti

Autor: Andreea Tobias Postat la 20 iunie 2021 251 afişări

Marcel Ciolacu îl ironizează pe premierul Cîţu, după ce, la videoconferinţa cu prefecţii, a greşit judeţul în care se află localitatea Bilieşti, spunând Suceana în loc de Vrancea: „Opriţi inundaţiile! Căci nu ştiu unde mă aflu!”.

Ciolacu îl ironizează pe Cîţu, după ce a greşit judeţul în care se află localitatea Bilieşti

„<Opriţi inundaţiile! Căci nu ştiu unde mă aflu!> - poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîţu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenţia autorităţilor judeţene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi....la o lecţie de geografie. Primită de la subordonaţii săi! Cîţu a mutat localitarea vrânceană Bilieşti... printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD susţine că, în videoconferinţa cu prefecţii din ţară, premierul a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate - de la nivelul funcţiei pe care #NEALES o ocupă - unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîţu. Şi notaţi! Localitatea Bilieşti este în judeţul Vrancea şi a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Bilieşti este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîţu”.

Lui Ciolacu îi este clar de ce premierul „nu s-a deranjat din mini-vacanţa de Rusalii să iasă să ajute sinistraţii. S-ar fi pierdut pe drum, printre şuvoaie! Sub greutatea funcţiei, nici cu degetul nu îşi găseşte drumul pe harta României!”.

„P.S. În loc să-i ascundă greşelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declaraţiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinţei cu prefecţii. Dar asta nu schimbă realitatea!”, mai scrie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.