Cine sunt vedetele care ar putea prezenta Gala Premiilor Oscar, în locul lui Eddie Murphy? (GALERIE VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 10 noiembrie 2011 9 afişări

După ce Eddy Murphy a renunţat la rolul său de gazdă pentru ediţia din 2012 a premiilor, organizatorii galei au început deja să caute posibili înlocuitori.

Totul a pornit de la remarcile regizorului Brett Ratner, cel care urma să producă evenimentul, la adresa homosexualilor. Organizatorii au decis că nu se pot asocia cu imaginea unui om care face public astfel de discriminări, aşa că au decis să-l concedieze.

În semn de solidaritate, prietenul său Eddy Murphy şi-a dat demisia şi i-a lăsat pe organizatori într-o situaţie extrem de delicată. Cu mai puţin de patru luni înainte de marele eveniment, trebuie să găsească o altă vedetă care să găzduiască decernarea premiilor. Iată cine a intrat pe lista scurtă, în viziunea jurnaliştilor de la Time.

The Muppets

Celebrele personaje create de Jim Hesnon ar fi cu siguranţă o alegere inedită pentru acest rol, dar şi una plăcută, având în vedere că sunt iubite în toată America.The Muppets Celebrele personaje create de Jim Hesnon ar fi cu siguranţă o alegere inedită pentru acest rol, dar şi una plăcută, având în vedere că sunt iubite în toată America.

Stephen Colbert

Are avantajul că este nu numai un personaj amuzant, ci şi un entertainer complet. Se poate adapta oricărui scenariu, chiar dacă acesta ar include momente în care trebuie să cânte şi să danseze.

VEZI CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-vedetele-care-ar-putea-prezenta-gala-premiilor-oscar-in-locul-lui-eddie-murphy-galerie-video-8960395
8960395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.