Cine sunt oamenii care au organizat o nuntă care costă mai mult decât nunta prinţului Harry

Autor: Ioana Matei Postat la 15 decembrie 2018 161 afişări

Isha, fiica celui mai bogat om din Asia - magnatul din industriile petrolului şi telecom Mukesh Ambani - s-a căsătorit recent cu Anandi, fiul miliardarului Ajay Piramal, fondatorul unui conglomerat cu activităţi în mai multe industrii.

Potrivit Bloomberg, s-au vehiculat mai multe cifre referitoare la costurile totale ale nunţii acestora; iar specialişti ai industriei au estimat costurile la aproximativ 100 de milioane de dolari, în timp ce o persoană apropiată a familiei - a cărei identitate nu este divulgată de presa internaţională- spune că această valoare nu depăşeşte 15 milioane de dolari.

Invitaţii la festivităţile organizate de cele două familii sunt cunoscuţi în toată lumea: de la celebrităţi precum Beyonce şi Shah Rukh Khan, la politicieni precum Hillary Clinton sau fostul secretar de stat John Kerry şi magnaţi precum Henry Krabis. Lista de invitaţi este atât de lungă, încât aceştia au fost cazaţi la cinci hoteluri de cinci stele.

Pentru a-şi arăta recunoştinţa pentru oraşul Udaipur, familia Ambani a donat suficientă mâncare pentru a hrăni 5.100 de oaameni de trei ori pe zi timp de patru zile; au creat totodată un bazar în care au prezentat 108 de picturi tradiţionale, obiecte de olărit şi alte obiecte de artă ale unor artizani locali.

Ceremonia principală s-a ţinut într-un palat de 27 de etaje din Mumbai. După festivităţi, familiile tinerilor căsătoriţi au anunţat că se mută într-o vilă de 64 de milioane de dolari din Mumbai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nunta,
costuri,
oameni,
industrie,
asia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.