Cine este mai bogată? Meghan Markle sau Kate Middleton? Adevărul este surprinzător

Postat la 15 decembrie 2018 318 afişări

Împreună, cele două deţin o avere de aproximativ 15 milioane de dolari.

Cine este mai bogată? Meghan Markle sau Kate Middleton? Adevărul este surprinzător

Pentru că este deja o actriţă cunoscută, publicul crede că vsoţie a prinţului Harry (33 de ani), Meghan Markle (36 de ani), e plină de bani. 

Înainte de a se căsători cu prinţul William, Kate Middleton era deja o femeie bogată.

Familia ei deţinea o afacere de 50 de milioane de dolari. După ce a intrat în familia regală, averea lui Kate a crescut datorită unei strategii de economisire, potrivit „Daily Star”. 

După ce Charles va deveni rege, se crede că averea lui Kate şi William va creşte. Averea ei este estimată la 10 milioane de dolari, adică dublu cât are Meghan Markle.

 

Începând din 2011, Meghan a jucat în filmul „Costume”, de succes. De asemenea ea a apărut şi îlte două filme, „Duceţi-l la grec” şi “Aminteşte-ţi de Mine”. Cu toate acestea, actriţa nu are în conturi decât 5 milioane de dolari. Asta înseamnă clar că viitoarea cumnată este mai bogată decât ea. Kate generează mulţi bani şi pentru economia britanică. Se estimează că vânzările de haine după modelul celor purtate de ea aduc venituri de peste 1 miliard de dolari ţării sale. Prinţul George a adus economiei britanice venituri de 3,3 miliarde de dolari, iar prinţesa Charlotte a adus 4,4 miliarde de dolari ţării sale, scrie one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kate middleton,
adevarul,
avere,
detinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.