Cine este candidatul independent la Parlamentul European care şi-a vândut apartamentul ca să poată strânge semnăturile necesare

Postat la 28 martie 2019 257 afişări

George Simion, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat joi că, pentru a putea susţine campania de strângere a semnăturilor de susţinere, şi-a vândut apartamentul. ”Vreau să fiu vocea românilor în Parlamentul European”, a mai spus el.

Cine este candidatul independent la Parlamentul European care şi-a vândut apartamentul ca să poată strânge semnăturile necesare

”Vreau să fiu vocea românilor în Parlamentul European, nu a partidelor politice. Mesajul este clar - oamenii să nu mai voteze partidel politice. PSD şi PNL ne-au pus o restricţie foarte mare la aceste alegeri. A trebuit să strângem 100.000 de semnături să putem candida. Să putem strânge semnăturile eu mi-am vândut apartamentul, proprietate personală, pe care-l aveam de la 19 ani, ca să avem şi noi corturi, să avem oameni să meargă prin toată ţara. este infernal”, a declarat George Simion.

El a precizat că a adunat 116.000 de semnături, însă până la 16.15 vor mai sosi şi alte liste de susţinători.

George Simion, activist unionist, este liderul organizaţiei Acţiunea 2012.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.