Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dăncilă. A studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki

Postat la 28 martie 2018 1295 afişări

Oana Gianina Bulai, fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dăncilă. A studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki

Oana Gianina Bulai a fost numită în funcţia de consilier de stat în domeniile educaţiei şi sănătăţii; decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial. În 2017, Oana Gianina Bulai a deţinut funcţia de administrator public la Consiliul Judeţean Neamţ.

Oana Gianina Bulai este administratorul public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, post din care a demisionat pentru a ocupa funcţia de consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă. Pe tânără o mai recomandă cursurile de respiraţia inimii, shamanism şi Reiki, scrie B1.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.