CINE DA MAI MULT

Postat la 09 februarie 2006 14 afişări

Guvernul a schimbat strategia de privatizare a BCR: in loc de 51%, statul va mai vinde unui investitor strategic 50% plus o actiune, urmand ca o alta cota de mai putin de 12% sa fie ulterior plasata pe piata de capital. In cazul CEC, pachetul oferit investitorului strategic va reprezenta intre 51% si 75%.

Guvernul a schimbat strategia de privatizare a BCR: in loc de 51%, statul va mai vinde unui investitor strategic 50% plus o actiune, urmand ca o alta cota de mai putin de 12% sa fie ulterior plasata pe piata de capital. In cazul CEC, pachetul oferit investitorului strategic va reprezenta intre 51% si 75%. Atat in cazul BCR, cat si in cazul CEC, pachetele de actiuni vor fi oferite numai catre "o institutie financiar-bancara reputata".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/cine-da-mai-mult-2510203
2510203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.