Christian Sabbagh nu va mai prezenta principalele ştiri Kanal D. Cine îi va lua locul

Autor: Madalina Cerban Postat la 17 octombrie 2015 284 afişări

Jurnalistul Christian Sabbagh nu va mai prezenta principalul buletin de ştiri al Kanal D, difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, urmând să realizeze o emisiune de investigaţie la aceeaşi televiziune.

Un anunţ în acest sens a fost făcut de Christian Sabbagh, vineri seară, la finalul emisiunii "Ştirile Kanal D".

"Din 2010, intru în fiecare seară, cu excepţia weekendului, în casele dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune, cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe toţi cei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi de toate aceste rele care ameninţă să pună stăpânire pe noi şi pe România. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este 'Sabbagh în acţiune', este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei", le-a transmis Christian Sabbagh telespectatorilor, precizând că va continua să apară la "Ştirile Kanal D", în weekend.

Christian Sabbagh a prezentat principalul jurnal de ştiri al Kanal D din mai 2010, după ce Dana Războiu a decis să încheie colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde timp de trei ani şi jumătate ea a prezentat această emisiune.

Christian Sabbagh a prezentat această emisiune de ştiri a Kanal D, difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00, în timp ce Simona Pătruleasa a prezentat Ştirile de weekend, difuzate la Kanal D, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00.

Înainte de a începe colaborarea cu televiziunea Kanal D, Christian Sabbagh a prezentat emisiunea "Poliţia în acţiune", la Prima TV. Totodată, el a fost corespondent de război şi jurnalist acreditat de Ministerul de Interne.

Televiziunea Kanal D este operată de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/christian-sabbagh-nu-va-mai-prezenta-principalele-stiri-kanal-d-cine-ii-va-lua-locul-14852432
14852432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.