Chris Rock va prezenta gala premiilor Oscar 2016

Autor: Florin Badescu Postat la 22 octombrie 2015 48 afişări

Actorul de comedie american Chris Rock va prezenta cea de-a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc la Los Angeles, pe 28 februarie 2016, informează screendaily.com.

"Sunt atât de bucuros că voi prezenta Oscarurile", a spus Chris Rock, care a fost prezentatorul principal şi al celei de-a 77-a gale a premiilor decernate de Academia de film americană, în 2005. "E minunat să fac asta din nou", a adăugat starul american.

"Chris Rock este cu adevărat un MVP (most valuable player, cel mai valoros jucător n.r.) al industriei de divertisment", au spus producătorii galei, David Hill şi Reginald Hudlin. "Comic, actor, scenarist, producător, regizor, autor de documentare - a făcut absolut orice. Va fi un prezentator de Oscar fenomenal", au adăugat ei.

"Împărtăşesc entuziasmul lui David şi Reggie şi îl vom primi cu multă căldură alături de noi pe Chris, a cărui voce de comedie a definit cu adevărat o întreagă generaţie. Va contribui cu siguranţă cu talentele sale multiple la succesul galei Oscar din 2016", a spus la rândul ei Cheryl Boone Isaacs, preşedinte al Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 14 ianuarie. Cea de-a 88-a gală a Academiei de film americane va avea loc pe 28 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Chris Rock a fost descoperit de Eddie Murphy şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai anilor '90. Născut în Carolina de Sud, pe 7 februarie 1966, Chris Rock a crescut în cartierul Brooklyn din New York.

Cunoscut cel mai bine pentru scenele sale de comedie în care ironiza cu mult umor relaţiile dintre persoanele de culoare şi cele caucaziene, Chris Rock a apărut recent în "Top Five", un film pe care l-a scris şi l-a regizat, lansat pe marile ecrane americane în decembrie 2014.

Chris Rock a jucat, printre altele, în filmele "Două zile la New York/ 2 Days in New York" (2012), "Pregăteşte-te, că vine/ What to Expect When You're Expecting" (2012), "Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups" (2010), "Cred că îmi iubesc nevasta/ I Think I Love My Wife" (2007), "Un negru pentru Casa Albă/ Head of State" (2003).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CHRIS ROCK,
PREZENTATOR,
OSCAR
/actualitate/chris-rock-va-prezenta-gala-premiilor-oscar-2016-14858072
14858072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.