Chivu se retrage din activitate: Este sfârşitul unei călătorii

Postat la 31 martie 2014 46 afişări

Fundaşul Cristian Chivu şi-a anunţat retragerea din activitate, într-un mesaj pe Facebook, în care spune că a intrat în lumea fotbalului ca un visător cu multe ambiţii şi o părăseşte cu câteva fire albe, jucătorul aducându-i totodată un omagiu tatălui său, care ar trebui să fie mândru de el.

Chivu se retrage din activitate: Este sfârşitul unei călătorii

 "Sunt trist şi fericit, râd şi plâng totodată şi mă încearca un sentiment de satisfacţie pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Fotbalul mi-a oferit ceva ce îmi va servi toată viaţa. M-a învăţat ce înseamnă pasiunea, ce reprezintă curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte între visuri şi realitate. Ştiu cine sunt, ce sunt, ce am făcut, cum am facut şi vă pot spune ...că a fost o călătorie plină de provocări. O călătorie în care nu am renunţat la visuri, nu am abandonat lupta cu provocările pe care destinul mi le-a aşternut în cale. Le-am înfruntat plin de convingere că voi voi reuşi, ca voi trece mai departe, că într-o zi îmi voi privi copiii şi cu o îmbrăţisare îmi vor mulţumi. Atât şi nimic mai mult", scrie Cristian Chivu.

"Am intrat în această lume tânăr, în linişte, visător şi plin de ambiţie şi ies cu ceva fire albe, multe cicatrici şi cu convingerea că inima mea e la locul ei chiar, daca am pus-o de fiecare dată la dispoziţia echipelor la care am jucat. Tată, sper ca eşti mândru de omul care am devenit. Este sfârşitul unei călătorii… şi inceputul, pentru restul vieţii mele!!!", a adăugat fostul căpitan al echipei naţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chivu-se-retrage-din-activitate-este-sfarsitul-unei-calatorii-12367314
12367314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.