"Chestiunea rromilor", transformata in arma electorala in Franta

Postat la 16 august 2010 16 afişări

In ciuda criticilor ONU, ale Consiliului Europei si ale unor ONG-uri din intreaga lume, autoritatile franceze continua sa evacueze tabere de tigani. Obiectivul trasat de presedintele Nicolas Sarkozy - "injumatatirea" celor 300 de tabere existente pe teritoriul francez pana la finele lui octombrie

Guvernul din Franta, patria "drepturilor omului" (proclamate de Revolutia de la 1789), a fost acuzat de "rasism" de catre un oficial ONU, din pricina campaniei de evacuare a taberelor de rromi, majoritatea provenind din Romania. In ciuda criticilor, programul de "injumatatire" a taberelor, impus de presedintele Nicolas Sarkozy, continua intr-un ritm accelerat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Franta,
electoral,
ONG,
CE,
rromi,
critici
/actualitate/chestiunea-rromilor-transformata-in-arma-electorala-in-franta-6903051
6903051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.