Chandler din serialul Friends simţea că „putea muri” în orice moment pe platourile de filmare. Drama prin care a trecut celebrul actor

Postat la 28 mai 2021 67 afişări

Chandler din serialul Friends simţea că „putea muri” în orice moment pe platourile de filmare. Drama prin care a trecut celebrul actor

Matthew Perry a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe stări, de la transpiraţie la convulsii, în timp ce filma pentru fiecare episod din serialul „Friends”

Actorul care a jucat personajul lui Chandler Bing simţea că „ar putea muri” în orice moment din cauza presiunii de a face scenetele live şi că spectatorii ar fi putut să nu-l considere destul de amuzant. Sitcomul american „Friends” a fost televizat în perioada 1994-2004. 

„Simţeam că voi muri dacă nu vor râde (n.r. fanii din public). Puteam avea stări de transpiraţie sau convulsii dacă nu primeam acele râsete de care aveam nevoie”, a mărturisit actorul în timpul reuniunii cu ceilalţi colegi de platou. Inclusiv David Schwimmer (Ross Geller) şi Courteney Cox (Monica Geller) au recunoscut că au simţit presiunea de a face spectacole live.

Mărturisirile i-au luat prin surprindere pe foştii colegi: „Nouă nu ne-ai spus asta. Nu-mi amintesc să fi spus asta vreodată”, a exclamat Lisa Kudrow (Phoebe Buffay).

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
celebru,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.