CFR vrea să cumpere energie electrică la Bursa Română de Mărfuri

Postat la 27 iunie 2014 24 afişări

Administratorul reţelei feroviare publice CFR SA a programat la 17 iulie o licitaţie la Bursa Română de Mărfuri (BRM) pentru achiziţia de electricitate necesară consumului companiei.

CFR vrea să cumpere energie electrică la Bursa Română de Mărfuri

 "Operatorii economici interesaţi vor depune la BRM oferta pentru întreaga cantitate, de 20.500 MWh, din care 17.000 MWh energie electrică de joasă tensiune şi 3.500 MWh energie electrică de medie tensiune, modalitatea de calcul a preţului fiind stipulată în documentaţia de licitaţie", se arată într-un comunicat al CFR.

Perioada de livrare a energiei, utilizată în staţiile de cale ferată, secţiile şi clădirile administrative ale companiei, este 1 septembrie 2014 - 30 august 2015, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea documetaţiei şi a ofertelor este 17 iulie, şedinţa de tranzacţionare urmând să aibă loc în aceeaşi zi.

Evaluarea ofertelor se va realiza prin compararea propunerilor financiare determinate prin însumarea valorilor rezultate din înmulţirea preţului total (care va sta la baza încheierii contractului) cu cantitatea maximă aferentă fiecărui tip de energie (medie şi joasă tensiune), precizează compania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-vrea-sa-cumpere-energie-electrica-la-bursa-romana-de-marfuri-12846510
12846510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.